BarselsMotellet

Baby GYM

Du lærer grundprincipperne i BabyGym på BarselsMotellet!
BabyGym ® opbygger en bedre hjerne … men passer det virkelig?
Babyer udvikler sig fra top til tå og indefra og ud. Det er udgangspunktet for konceptet.

BabyGym ® er et program, der understøtter barnets naturlige udvikling fra 0-14 måneder.
Der et  program om bevægelser, der efterligner de refleksive reaktioner for at stimulere den naturlige udvikling af barnets sanser, hjerne og muskler for at sikre optimal fødeindtag, fordøjelse , søvn, bevægelse, og social og intellektuel udvikling.  Forskning har vist, at jo mere varierede bevægelser et barn laver i løbet af de første fire måneder, jo større udvikling på alle niveauer. Det er et faktum, at en afslappet baby (og mor) fremmer trivsel på alle områder, derfor er BabyGym udviklet til:

  1. At afslappe og ”åbne” babys krop ved hjælp af støttende berøring og massage
  2. At vække alle babys sanser i den rigtige rækkefølge (berøring, bevægelse, lugt, smag, hørelse og syn)
  3. At styrke barnets muskelgrupper i den rigtige rækkefølge ved at efterligne de refleksive bevægelser indtil reflekserne har afsluttet deres funktioner, og barnet er klar til at nå sine milepæle i naturlig rækkefølge.

Programmet er tilrettelagt så det er enkelt at følge i dagligdagen. Det giver synlige resultater fra dag 1.

Oprindelig er øvelserne og massagen tiltænkt raske nyfødte, men for tidligt fødte og børn med andre udfordringer, har også stor gavn af BabyGym.er-du-gravid
Kurser i BabyGym: Kontakt BarselsMotellet se under ”Kurser”

Naturen ved bedst!

Du har ikke helt alene ansvaret for at forme dit barns liv! Du får hjælp fra naturen, som har forsynet din baby med en usynlig ”forælder ”- i form af reflekser. Der er en bred vifte af reflekser: Simple reflekser (vejrtrækning, hjertebanken, osv.), reflekser aktive i livmoderen (frygt lammelse, tilbagetrækning, etc.) Primitive reflekser (Moro, søge og sutte osv.) Overgangs  reflekser

Refleksernes formål er at stimulere barnet til: Udvikling, at blive født, at overleve de første par måneder, mens det omstiller sig fra livet i livmoderen til livet udenfor.